Готую вже три дні пoдряд. Страва – бoмба, без вoзні і за кoпійки!
Кабачки зараз в самому розпалі. Коштують копійки, молоденькі, красиві і якщо знати, як їх приготувати, то дуже смачні!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Буде потрібно:
- 400 грам кабачка,
- 100 г сиру,
- 2 яйця,
- 100 грам сметани,
- 0,5 чайної ложки гашеного соди,
- 150 грам борошна,
- зелень,
- 0,5 чайної ложки солі.,
- Перець.
Як робити:
Кабачок натерти, віджати гарненько. Сир дуже дрібно порізати або натерти, порізати зелень.
Соду перемішати зі сметаною, залишити на 5 хв, додати яйця, сіль, перець, збити виделкою, всипати борошно, перемішати.
Потім туди ж викласти сир, кабачок і зелень, змішуємо і виливаємо в форму невеликого діаметра (змастити).
Запікати 40-50 хв при температурі 180 градусів.
Спробуйте!