Готую вже три дні пoдряд. Страва – бoмба, без вoзні і за кoпійки!

Кабачки зараз в самому розпалі. Коштують копійки, молоденькі, красиві і якщо знати, як їх приготувати, то дуже смачні!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Буде потрібно:

  • 400 грам кабачка,
  • 100 г сиру,
  • 2 яйця,
  • 100 грам сметани,
  • 0,5 чайної ложки гашеного соди,
  • 150 грам борошна,
  • зелень,
  • 0,5 чайної ложки солі.,
  • Перець.

Як робити:

Кабачок натерти, віджати гарненько.  Сир дуже дрібно порізати або натерти, порізати зелень.

Соду перемішати зі сметаною, залишити на 5 хв, додати яйця, сіль, перець, збити виделкою, всипати борошно, перемішати.

Потім туди ж викласти сир, кабачок і зелень, змішуємо і виливаємо в форму невеликого діаметра (змастити).

Запікати 40-50 хв при температурі 180 градусів.

Спробуйте!