Готую з пюре і макаронами! Ніжні і соковиті печінкові котлети
З печінки можна зробити безліч смачних страв, і смачні котлети в тому числі. Закуска виходить соковитою і м’якою, прекрасно поєднується з картопляним пюре і макаронами.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- – печінка куряча, 500 г;
- – цибуля, 1 шт;
- – Часник, 2 зубчики;
- – Сіль, перець і спеції;
- – яйце, 1 шт;
- -манна крупа, 5 ст.л.
Процес приготування
Печінка промиваємо і видаляємо все зайве.
Перекручуємо печінку за допомогою м’ясорубки.
Додаємо в масу сіль і перець, спеції, яйця і манну крупу. Ми залишаємо на 40 хвилин, періодично перемішуючи.
Цибулю і часник також подрібнюємо і вкидаємо в масу.
Обсмажуємо котлети на олії, з двох сторін.
Подаю з соусами, різними гарнірами.
У тісто можна ще додати обсмажені гриби, фарш, тоді котлети виходять з іншими смаками, дуже апетитними і ситними.