Готую замість котлет кожен день: тому, що – смачно!
Рубані котлетки з курячого м’яса виходять м’якими і ніжними, соковитими. Смак дивовижний, поєднуються з різними соусами.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандарника
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 400 г;
- помідор і яйце по 1 шт;
- кріп, пучок;
- кукурудза, 3 ст.л;
- борошно рисове, 50 г;
- сир, 50 г;
- сметана або йогурт, 35 г;
- сіль і спеції.
Процес приготування
Можна взяти курячі стегна, щоб котлети вийшли соковитими.
Ріжемо дрібними шматочками м’ясо і помідори.
Порада: помідори не беріть переспілі, щоб не було багато соку.
Змішуємо м’ясо і помідори, нарізану зелень, сир, порізаний кубиками.
Додаємо консервовану або запечену, відварену кукурудзу.
Додаємо яйця, сіль, спеції на свій смак, перемішуємо до однорідності.
Додаємо сметану і борошно, вимішуємо.
Борошно беріть будь-яку, яка є, можна використовувати крохмаль.
Обсмажуємо котлети з двох сторін на розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії.
Смажимо під кришкою на невеликому вогні протягом 5 – 7 хвилин з двох сторін.
Страву подаю гарячою або в холодному вигляді, з різними гарнірами і салатами зі свіжих овочів.