Хоч губами їж: печінка в незвичайній паніровці за рецептом моєї любої бабусі

Хоч губами їж: печінка в незвичайній паніровці за рецептом моєї любої бабусі.

Про це пише Мій Світ, за матераліами Лебедине гніздо

Інгредієнти:

  • яловича печінка – 600 г
  • яйце – 1 штука
  • часник – 3 зубчики
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • сода – 0,5 ч. л.
  • цибуля – 1 головка
  • олія для смаження
  • борошно кукурудзяне для панірування

Приготування:

Миємо печінку, обсушуємо, зачищаємо від плівок і нарізаємо великими шматочками.

Для маринаду: збити яйце з сіллю, додати цукор, соду і часник, пропущеним через прес.

Заливаємо цією сумішшю печінку і залишаємо маринуватися в холодильнику близько 2 годин.

Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити в невеликій кількості олії. Викладаємо на тарілку.

Обвалюємо кожен шматочок печінки в кукурудзяній муці і викладаємо на розігріту сковороду, в якій смажилася цибуля.

Доливаємо трохи олії і обсмажуємо до золотистої скоринки з кожного боку.

Потім висипаємо смажену цибулю, перемішуємо і накриваємо кришкою, тушкуємо пару хвилин.

Перекладаємо в посуд, за бажанням додаємо зелень і подаємо до столу!