Хрусткі цукрові трубочки: печево получається рум’яне та ароматне
Ось Вам рецепт смачних паличок.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віддана
Інгредієнти:
- – вершкове масло – 200 гр.
- – пшеничне борошно – 320 гр.
- – цукор – 8 ст. л.
- – сметана – 125 гр.
Приготування:
– змішайте просіяне борошно з вершковим маслом. Тісто перетріть в крихту і додайте ще сметану. Після цього замісіть еластичне тісто.
– готове тісто розділіть на 8 частин і зробіть з них кулі. Після цього кожну кулю розтачайте у прямокутні пласти.
– 0,5 ст. л. цукру рівномірно розсипте по всій поверхні прямокутника, залишивши по 1,5 см країв. Потім цей пласт загорніть в нещільний рулет. Шов ретельно защепіть.
– робочу поверхню також присипте 0, 5 ст. л. цукру й прокатайте по ній рулет. Потім розріжте рулет на 4 частини. Зі всіх сторін також прокатайте, щоб округлити. Повторіть все з іншими прямокутними коржами.
– деко застеліть пергаментним папером і викладіть на нього наше печиво.
– духовку розігрійте до 170 градусів та випікайте 35-45 хвилин.
Смачного!