Хто пробував, кажуть, смачніше не хли… Пастома за 12 хвилин… Також підходить для салатів


Подобається такий спосіб за швидкість приготування, вже за 12 хвилин грудка готова, і звичайно ж, за свій незвичайний смак. Готується просто, але при цьому завжди виходить смачною, соковитою. Загалом відмінна заміна ковбасі і ще підходить ідеально для салатів, наприклад цезар.

Інгредієнти

  • Куряче філе -400-500г
  • Сіль -1ч.л
  • Часник -2-3зуб.
  • Паприка солодка -1ч.л
  • Куркума -1/3ч.л
  • Чорний перець -1/3ч.л
  • Приправа для курки -1/2ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Беремо курячі грудки, вага курячої грудки у нас близько 500 грам.

Часник 2-3 зубчики поріжемо на тонкі часточки, слайси. Тепер кладемо частину під мале філе та закріплюємо дерев’яною шпажкою
Тепер робимо у філе гострим ножем проколи і кладемо туди часник.

У миску кладемо сіль, ми кладемо ч. л. солі без гірки на 600 грам, додаємо чорний перець, червону паприку половину чайної ложки, трохи куркуми та ще половину ч. л. підкопченої паприки, половину ч. л. приправи для курки.

Взагалі набір спецій може бути будь-який, можна навіть тільки обійтися сіллю.

Тепер сіллю натираємо курячу грудку з двох боків.

Беремо посуд для мікрохвильової печі, кладемо курячу грудку.

Каструлю закриваємо кришкою і ставимо в мікрохвильову піч, потужність встановлюю 600 Вт час 12 хвилин, більше потужність ставити не рекомендую м’ясо може вийти сухуватим.

Ось така виходить чудова заміна ковбасі. Хоч на бутерброди, хоч просто так.