Хвилинний сніданок – змішав і на сковорідку. Смачно і ситно!

Такі смачні і ситні картопляні коржі на сковороді – це просто, швидко і відмінно підходить до салатів зі свіжих овочів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 4 шт;
  • цибуля, половину;
  • помідори, 2 шт;
  • сир моцарелла, 100 г;
  • яйця, 4 шт;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • ковбаса, 3 шматочки;
  • масло вершкове і соняшникова олія, по 10 г.

Процес приготування картопляних коржів

Ріжемо цибулю дрібним кубиком.

Ковбасу нарізаємо кубиком. Можна замінити шинкою, сосисками.

Помідори також дрібно ріжемо. Сир ріжемо шматочками.

Картоплю натираємо на грубій терці і змішуємо з іншими продуктами. Солимо, перчимо, додаємо спеції і зелень за смаком.

Розігріваємо суміш вершкового масла і олії.

Викладаємо всю масу в сковороду, накриваємо кришкою, обсмажуємо на невеликому вогні 15 хвилин, потім перевертаємо і смажимо 7 – 10 хвилин до рум’яності.

Подаємо страву з домашнім майонезом або сметанним соусом з часником і дрібно різаною зеленню.

Не вдається скопіювати.