І торта не треба. Нереально смачний пиріг без замісу тіста
Вам точно полюбиться цей пиріг через його чудовий смак і легкість приготування – досить перемішати всі компоненти. Пиріг дуже м’який, ніжний саме в теплому вигляді, поки він ще не охолов. Тому поспішіть спробувати шматочок!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- борошно пшеничне – 180 г,
- яйця – 3 шт.,
- цукор – 170 г,
- олія соняшникова – 90 мл,
- морква – 200 г (1-2 шт.),
- ізюм – 100 г,
- розпушувач – 2 чайних ложки,
- ванільний цукор – 10 г.
Покроковий процес приготування:
Ізюм промиваємо, заливаємо кип’ятком і даємо постояти протягом п’яти хвилин.
У чашу блендера вбиваємо яйця. Відправляємо туди ж цукор.
Ретельно збиваємо суміш. Всипаємо туди ванільний цукор. Знову збиваємо до отримання повітряної білої маси – вам знадобиться 5-7 хвилин часу.
Зливаємо воду, в якій знаходився ізюм і викладаємо його на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайву вологу.
До яєчної суміші вливаємо олію.
У борошно всипаємо розпушувач і старанно перемішуємо.
Морквину (попередньо почищену і вимиту) натираємо на дрібній тертці.
Просіваємо борошно в суміш яєць. Ретельно збиваємо склад за допомогою блендера.
До суміші яєць відправляємо ізюм і терту моркву. Знову перемішуємо.
Відправляємо тісто в форму з силікону і акуратно розрівняємо його.
Нагріваємо духовку до температури 180 градусів. Ставимо в неї пиріг і випікаємо протягом 40 хвилин.
Після потрібного часу витягуємо пиріг з духовки, посипаємо його цукровою пудрою (хтось любить рясно посипаний пиріг, хтось – менше). Смачного!