Ідеальний рецепт тонких пиріжків знайдений! Смажаться всього 5 хвилин на сковороді!

Моя сім’я їх обожнює!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Тонкі пиріжки з картоплею.

Складові:

Тісто

  • 900 г муки
  • 500 мл. кефіру
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • 2 яйця
  • 100 г маргарину / розтопити /
  • 9 г сухих дріжджів

Начинка:

  • картопляне пюре + смажена цибуля + сіль, перець
  • смажена капуста + цибуля, кріп + 2 ст.л. томатного соку, сіль, перець.
  • олія для смаження.

Приготування:

Кефір нагріваємо до 36 градусів, додаємо розтоплений маргарин, яйця, сіль, цукор, в кінці додаємо дріжджі. Добре розмішуємо. Додаємо борошно і замішуємо м’яке тісто.

Скачати з тіста кульку. Обмазати її злегка олією і покласти в миску. Зверху накрити кришкою і поставити в тепле місце.

Через 30 хв тісто готове.

Розділити тісто на кульки і розгорнути на столі, змащеному рослинною олією. в середину кладемо начинку. Защипуємо, придавлюємо надавши форму «лаптя».

Смажити на добре нагрітій олії.

Відкинути на паперовий рушник.

Пиріжки виходить багато. Якщо у вас невелика сім’я, зробіть тісто з половини інгредієнтів.