Інший маринад для м’яса не визнаю, готую тільки так. М’ясо виходить ніжним: не залишається і шматочка

Багато хто не готують м’ясо після першого невдалого досвіду. Хочу поділитися з вами своїм рецептом маринаду, з яким будь-яке м’ясо для шашлику завжди вийде м’яким, ніжним і соковитим, дуже ароматним.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо (свиняча шийка) — 1700 кг;
  • цибуля — 2 шт;
  • сіль — 3 ч.л;
  • олія соняшникова — 2 ч.л;
  • перець — 0.5 ч.л;
  • мінеральна вода — 250 мл.

Процес приготування

Ріжемо м’ясо шматками по 2 см завтовшки.

Цибулю ріжемо півкільцями. Змішуємо цибулю і м’ясо.

Окремо з’єднуємо олію з сіллю і перцем, вливаємо мінеральну воду.

Заливаємо цим розсолом м’ясо з цибулею і залишаємо на кілька годин.

Порада: я завжди роблю м’ясо заздалегідь, за день і залишаю його маринуватися на ніч. Тоді воно виходить особливо соковитим і м’яким, з рум’яною скоринкою.

Інший маринад для м'яса не визнаю, готую тільки так. М'ясо виходить ніжним: не залишається і шматочка

Я готую шашлик на решітці, куди я викладають шматочки з цибулею і все добре пропікається, а цибуля не горить.

Інший маринад для м'яса не визнаю, готую тільки так. М'ясо виходить ніжним: не залишається і шматочка