Іспанська Тортілья – картопля, яка затьмарить смажену картоплю і пюре
Шеф-кухар ресторану розповідає, як влаштувати собі сніданок по-іспанськи не відправляючись в Коста-Брава і Коста-Дорада.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Складові:
- Картопля смажена – 115 г
- Яйце куряче – 1 шт
- Сіль – 1 г
- Перець – 1 м
- Оливкова олія – 3 г
Спосіб приготування:
У сковороді прогріти попередньо смажену картоплю.
Окремо ретельно збити яйце з сіллю і перцем.
Потім змішати яйце з картоплею і перемішати.
Отриману суміш вилити в заздалегідь розпечену сковороду з олією і обсмажити з двох сторін.