Кабачкова ікра Ніжна. Виходить краща за магазинну
Кабачкова ікра Ніжна – найсмачніша і ароматна.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Морква – 1,5 кілограма
- Кабачки – 4 кілограми
- Соняшникова олія – 350 грам
- Цибуля – 1 кілограм
- Цукор – 200 грам
- Оцет – 150 грам
- Майонез – 400 грам
- Томатна паста – 0,5 літра – після варіння
- Чорний мелений перець – 10 грам
- Паприка – 10 грам
- Сіль – 2 столові ложки
Покроковий процес приготування:
Перекрутіть всі інгредієнти в м’ясорубці. Можна без м’ясорубки, наріжте маленькими кубиками, а потім подрібніть в блендері.
Відразу додайте соняшникову олію, цукор і оцет.
Варіть 1-1,5 години, після чого перебийте все в блендері.
Знову поставте ікру на вогонь, додайте 0,5 літра томатної пасти і 400 гр. майонезу. Варіть ще 40-60 хвилин.
Гарячу ікру розкладіть в гарячі банки, укутайте і залиште до охолодження.