Кабачкова ікра Ніжна. Виходить краща за магазинну

Кабачкова ікра Ніжна – найсмачніша і ароматна.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Морква – 1,5 кілограма
  • Кабачки – 4 кілограми
  • Соняшникова олія – 350 грам
  • Цибуля – 1 кілограм
  • Цукор – 200 грам
  • Оцет – 150 грам
  • Майонез – 400 грам
  • Томатна паста – 0,5 літра – після варіння
  • Чорний мелений перець – 10 грам
  • Паприка – 10 грам
  • Сіль – 2 столові ложки

Покроковий процес приготування:

Перекрутіть всі інгредієнти в м’ясорубці. Можна без м’ясорубки, наріжте маленькими кубиками, а потім подрібніть в блендері.

Відразу додайте соняшникову олію, цукор і оцет.

Варіть 1-1,5 години, після чого перебийте все в блендері.

Знову поставте ікру на вогонь, додайте 0,5 літра томатної пасти і 400 гр. майонезу. Варіть ще 40-60 хвилин.

Гарячу ікру розкладіть в гарячі банки, укутайте і залиште до охолодження.