Кабачкова ікра шматочками: взимку овочі як з грядки
Дуже смачна страва і готується в мультиварці.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Інгредієнти:
- кабачки – 1 кг
- цибуля – 2 штуки
- морква – 2 штуки
- помідори – 2 штуки
- солодкий перець – 2 штуки
- часник – 4 зубчики
- томатна паста 1 ст.л.
- сіль – за смаком
- трохи цукру для посилення смаку.
приготування:
Нарізаємо дрібними кубиками кабачки, цибулю, моркву і помідори.
Наливаємо чайну ложку рослинної олії в чашу мультиварки і на режимі «жарка» тушимо цибулю з морквою пару хвилин, потім додаємо солодкий перець і кабачки, перемішуємо і перемикаємо на «варіння», готуємо на більш низькій температурі.
Додаємо помідори, томатну пасту і сіль. Перемішуємо, тушкуємо все разом під закритою кришкою 3 хвилини.
Додаємо часник і готуємо до потрібної консистенції