Кабачкова піца

Багато господинь навіть і не здогадуються що з кабачків можна приготувати смачну піцу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 0,5 кг кабачка;
  • 3 середніх яйця;
  • 4 столові ложки борошна;
  • один великий помідор;
  • 60 грамів твердого сиру;
  • пучок кропу;
  • сушений або свіжий базилік;
  • сіль за смаком;
  • чайна ложка розпушувача тіста;
  • манка або панірувальні сухарі;
  • рослинна олія

Приготування:

Натріть кабачок на крупній тертці і гарненько відіжміть сік — він для страви не знадобиться. У глибоку миску до кабачків вбийте яйця і засипте сухий або нарізаний базилік. Можна додати трохи солі, якщо у вас не дуже солоний сир.

Введіть в “тісто” борошно, розпушувач і порізаний кріп. Гарненько все перемішайте до однорідної маси.

Форму змастіть рослинною олією. На дно насипте трохи панірувальних сухарів або манки. Викладайте кабачкове тісто рівним шаром. Зверху покладіть помідори і натертий на крупній тертці сир. Випікати кабачкову “піцу” потрібно при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.

Акуратно дістаньте готову страву і дайте їй трохи охолонути перед подачею.

Можна доповнити рецепт будь-якими звичними топпінгами для піци: наприклад салямі або печерицями.

Не вдається скопіювати.