Кабачкова піца
Багато господинь навіть і не здогадуються що з кабачків можна приготувати смачну піцу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- 0,5 кг кабачка;
- 3 середніх яйця;
- 4 столові ложки борошна;
- один великий помідор;
- 60 грамів твердого сиру;
- пучок кропу;
- сушений або свіжий базилік;
- сіль за смаком;
- чайна ложка розпушувача тіста;
- манка або панірувальні сухарі;
- рослинна олія
Приготування:
Натріть кабачок на крупній тертці і гарненько відіжміть сік — він для страви не знадобиться. У глибоку миску до кабачків вбийте яйця і засипте сухий або нарізаний базилік. Можна додати трохи солі, якщо у вас не дуже солоний сир.
Введіть в “тісто” борошно, розпушувач і порізаний кріп. Гарненько все перемішайте до однорідної маси.
Форму змастіть рослинною олією. На дно насипте трохи панірувальних сухарів або манки. Викладайте кабачкове тісто рівним шаром. Зверху покладіть помідори і натертий на крупній тертці сир. Випікати кабачкову “піцу” потрібно при температурі 180 градусів близько 20 хвилин.
Акуратно дістаньте готову страву і дайте їй трохи охолонути перед подачею.
Можна доповнити рецепт будь-якими звичними топпінгами для піци: наприклад салямі або печерицями.