Кабачкова піца на швидку руку: простий рецепт ситної сезонної страви

Кабачки прекрасний овоч, з якого можна готувати не тільки млинці, але навіть дуже цікаві страви. Наприклад, піцу, яка виходить м’якою і ніжною, з різними начинками.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 3 шт;
  • яйця, 3 шт;
  • борошно, 200 г;
  • помідори черрі, 200 г;
  • часник, 3 зубчики;
  • кріп і зелена цибуля;
  • розпушувач, 1 ч.л;
  • сир за смаком;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування піци

Кабачки очищає від шкірки і натираємо на грубій терці, солимо і залишаємо на кілька хвилин, щоб овочі пустили сік.

Віджимаємо кабачкову масу, змішуємо з кропом і зеленою цибулею, яйцями, борошном і розпушувачем, тертим часником.

Масу добре перемішуємо.

Порада: якщо маса виходить дуже рідкою, борошна можна всипати більше.

Олією змащуємо сковорідку і викладаємо масу, розрівнюємо.

Зверху укладаємо черрі, трохи вдавлюючи їх в тісто.

Запікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин, посипаємо тертим сиром і допікаємо ще близько 10 хвилин.

Разом з сиром, зверху ще викладають шматочки шинки або сосисок, ковбасу соломкою.

Піца буде дуже м’яка, ароматна, особливо, якщо посипати ароматними італійськими травами.

Кабачкова піца на швидку руку: простий рецепт ситної сезонної страви