Кабачки без смаження і без олії! Неможливо встояти, готую і готую
Кабачки в клярі – це дуже соковита і ніжна страва.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки;
- сир;
- часник;
- сіль і перець;
- зелень;
- яйця;
- борошно.
Процес приготування кабачків в клярі
Продукти беріть в довільній кількості – чим більше, тим краще, насправді виходить дуже смачно.
Кабачки очищаємо від шкірки і ріжемо брусочками. Солимо й залишаємо на 10 хвилин.
Часник натираємо на тертці і змішуємо з кабачками. Беріть часнику більше, щоб овочі добре просочилися часником. Залишаємо на 10 хвилин.
Порада: змочуємо паперовими рушниками, щоб не було зайвої вологи. Робіть це тоді, коли порізали кабачки і посолили, залишили на 10 хвилин.
Яйця збиваємо з сіллю і перцем.
На один брусок кабачка кладемо шматочок сиру, накриваємо другим брусочком кабачка, обвалюємо у борошні, потім в яйці.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо наші «бутерброди» з кабачків і сиру.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 40 хвилин. Дивіться по своїй духовці і якщо кабачки вже м’які, тоді виймаємо їх на тарілку, посипаємо свіжою зеленню і подаємо з різними соусами.