Кабачки: новий рецепт! Ніжні котлети сподобаються всім

Кабачки давно стали одним з найбільш універсальних овочів. З них можна готувати величезну кількість страв, починаючи від варення, і закінчуючи смачними і соковитими котлетами. Це простий рецепт смачної і ароматної, літньої закуски.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 500 г;
  • сир, 150 г;
  • вівсяні пластівці, 3 ст.л;
  • цибуля і морква по 1 шт;
  • яйця, 2 шт;
  • борошно, 4 ст.л;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Для приготування соусу необхідно:

  • сметана, 3 ст.л;
  • огірок, 2 шт;
  • часник, 1 зубчик;
  • зелень.
Кабачки: новий рецепт! Ніжні котлети сподобаються всім

Процес приготування

Морква натираємо на дрібній тертці.

Кабачки натираємо на грубій терці і віджимають сік.

Зелень беріть за смаком, по гарному пучку і дрібно ріжемо.

Кабачкову масу змішуємо з морквою, вівсяними пластівцями, яйцями, сиром, обсмаженою цибулею (спочатку ріжемо її дрібно і пасеруємо), зеленню.

Солимо і перчимо до смаку і всипаємо борошно. Вимішуємо масу добре.

Кабачки: новий рецепт! Ніжні котлети сподобаються всім

Порада: якщо маса буде рідкою, борошна додаємо ще.

Обсмажуємо котлети на олії з двох сторін, викладаючи масу по столовій ложці.

Кабачки: новий рецепт! Ніжні котлети сподобаються всім

Для соусу можна взяти два маленьких огірка або один великий.

Натираємо на тертці огірок, часник і сметану, нарізану зелень, солимо за смаком і перчимо.

Кабачки: новий рецепт! Ніжні котлети сподобаються всім

Подаємо котлети з соусом.

Якщо немає сметани, можна зробити з домашнім майонезом.

Не вдається скопіювати.