Кабачки по-корейськи на зиму. До картопельки, кашки, або на закуску. Ну дуже смачні!

Кабачки по-корейськи на зиму. До картопельки, кашки, або на закуску. Ну дуже смачні!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Інгредієнти:

  • 3 кг молодих кабачків;
  • 500 г свіжої моркви;
  • 500 г білої цибулі ріпчастої;
  • 5 болгарських перців червоного кольору;
  • 1 головка часнику; 1
  • пакетик універсальної приправи для приготування морквини по-корейськи;
  • 1 стакан оцту 9% -го;
  • 0,6 склянки олії;
  • 1 стакан цукрового піску;
  • 2 ложки столові кухонної солі;
  • кілька стебел і гілочок кропу.

Приготування:

Промиваємо свіжі молоді овочі. Зрізаємо вершечки і хвостики.

Часник цибулю і моркву чистимо. Перець очищаємо від насіння.

На терці для корейських салатів натираємо моркву і кабачки.

Цибулю перчик і часник нарізаємо, якнайтонше.

Все змішайте в одній великій мисці, посоліть і посипте приправою і цукром. Влийте олію і оцет, усе гарно змішайте.

Залиште накриту ємність з салатом на 2,5 години. Простерилізуйте банки і кришки.

Розкладаємо по банкам як сам салат, так і всю рідину з маринадом. Вгорі кожної баночки залишайте 1,5 см вільного простору.

Простерилізуйте банки в каструлі з окропом протягом 40 хвилин, закрутіть кришки і дочекайтеся охолодження банок, потім перенесіть в місце для зберігання.

Смачного!