Кабачки по-сербськи готую вже 40 років. Всі хто пробує, просить рецепт

Кабачки в сметанному заливанні з ароматними травами, часником і зеленню – це розкішна страва, яка завжди вдало виходить і подобається всім, хто його пробує.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 1 кг;
  • сіль, перець, базилік, паприка;
  • зелень свіжа;
  • сметана 200 г;
  • вода, 100 мл;
  • яйця, 1 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • соняшникова олія, 3 ст.л;
  • борошно, 1 ст.л.

Процес приготування

Кабачки ріжемо шматочками.

Олію змішуємо з сіллю і перцем, сухим базиліком і паприкою.

Змішуємо в цьому маринаді кабачки і викладаємо їх одним шаром у форму для запікання.

Запікаємо при 220 градусах 15 хвилин. Таким чином запікаємо всі кабачки.

Порада: можна обсмажити їх на сковорідці, щоб не чекати, поки всі порції приготуються в духовці.

Змішуємо сметану з сіллю і перцем, тертим часником, нарізаною зеленню.

Вливаємо воду і вимішуємо соус.

Викладаємо кабачки в глибоку сковорідку і заливаємо соусом, постійно перемішуючи, доводимо масу до закипання.

Кабачки по-сербськи готую вже 40 років. Всі хто пробує, просить рецепт

Подаю в гарячому вигляді до будь-яких гарнірів, виходить дуже смачно і ароматно.

Кабачки по-сербськи готую вже 40 років. Всі хто пробує, просить рецепт

Не вдається скопіювати.