Javascript Disabled!

Please Enable Javascript if you disabled it, or use another browser we preferred Google Chrome.
Please Refresh Page After Enable

Powered By UnCopy Plugin.

Кабачки зі смаком білих грибів: всі тонкощі приготування

Соковиті та свіжі кабачки — справжній скарб для господинь, адже з них можна приготувати безліч страв.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Саме зараз період придбати ці овочі й зробити неймовірно смачну заготівлю на зиму. Кабачки, приготовлені за цим рецептом, вас дійсно здивують. Ця консервація особлива й зовсім не схожа на інші.

Якщо ви хочете здивувати всіх своїх друзів, то приготуйте кабачки за цим рецептом.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг кабачків
  • 4 зуб. часнику
  • 1 ст. л. солі
  • 1 ч. Л. чорного перцю (меленого)
  • 3 ст. л. цукру
  • 120 мл соняшникової олії
  • 120 мл оцту 9% -го
  • 1 перець чилі
  • 20 г кропу
  • 20 г петрушки

Приготування:

1. Щоб кабачки максимально нагадували гриби, потрібно обирати молоді овочі. Потім ретельно їх промити та нарізати шматочками середнього розміру. Помісти овоч в глибоку посудину.

2. Очисть часник й пропусти через прес. Додай до кабачків разом з цукром, сіллю, олією та чорним перцем. Полий кабачки оцтом.

3. Порізану зелень також потрібно додати до кабачків, разом з нарізаним кільцями гострим перцем. Все ретельно перемішати та залишити на 3 години. За цей час можна промити банки.

4. Після закінчення 3 годин розклади кабачки по банках. Залий їх соком. Потім рекомендуємо простерилізувати хвилин 8. Потім дістаємо з води та закриваємо.

Банки потрібно перевернути верх дном та всіх окутати теплим покривалом.

Такі кабачки дуже схожі на консервацію з білих грибів. Ви самі здивуєтеся, коли спробуєте!