Качан капусти і 1 буряк. Дуже смачна капуста по-корейськи

Капуста швидкого приготування. За рахунок буряка, пелюстки виходять красивого рожевого кольору. Така пікантна закуска відмінно підходить до різних страв.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, 700 – 800 г;
  • буряк, 1 шт;
  • часник, 3 – 4 зубчики;
  • цукор, 4 ч.л;
  • сіль, 1 ч.л;
  • коріандр, 2 ч.л;
  • гострий перець, 0.5 ч.л;
  • оцет 70%, 1.5 ч.л;
  • олія, 40 мл.

Процес приготування

Капусту ріжемо великими пелюстками.

Викладаємо в ємність і тремо буряк на тертці для корейської моркви.

Перемішуємо. Солимо і ще раз перемішуємо.

Накриваємо плівкою і залишаємо на 1.5 години.

Додаємо цукор, коріандр, гострий перець, оцет, часник, пропущений через прес.

Наливаємо прямо на спеції нагріту олію,

Перемішуємо і накриваємо кришкою ємність.

Ставимо на ніч в холодильник.

Виймаємо з холодильника, перемішуємо і подаємо до столу до самих різних гарнірів і іншим закусок.