Капуста смачніша за м’ясо.

Ось рецепт капусти, яка смакує краще ніж м’ясо. Чудова страва до святковго столу.

Нам знадобиться:

  • Капуста
  • Буряк
  • Часник

Розсіл на 1 літр води

  • Сіль 2 ст. л.
  • Цукор 0,5 склянки.
  • Соняшникова олія 100 мл.
  • Оцет 9% 250 мл.

Покроковий рецепт приготування:

Для нашого рецепта насамперед нам знадобиться качан капусти і нарізаємо його великими скибками.

Капусту викладаємо в банку і трамбуємо за допомогою руки, або будь-яким іншим способом.

Далі нам знадобиться буряк, його ми нарізаємо скибочками і опускаємо в банку поверх капусти, теж трамбуючи.

Наступним етапом в банку кладемо часник, який ми так само злегка наріжемо ножем.

Далі ми повторюємо всі ті ж дії, трамбуючи в банку капусту, буряк, часник, капусту до верху.

Переносимося на плиту, готуємо маринад. На 1 літр слабо киплячої води висипаємо всі інгредієнти для розсолу і перемішуємо.

Розсіл готовий, переливаємо його по банкам під горлечко, після закатуємо банки. Через кілька днів можна їсти. Всі хто пробував цю капусту були в захваті. Кому сподобався рецепт, ставте вподобайку.

Ось Вам рецепт смачної капусти, яка до смаку всім.

Не вдається скопіювати.