Картопля фрі в домашніх умовах. Страва виходить менш жирною і дуже смачною
Картопля фрі в домашніх умовах виходить хрусткою і дуже смачною.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Картопля – 1 кілограм
- Вода і лід
- Кукурудзяний крохмаль – 4 столові ложки
- Соняшникова олія для смаження
Покроковий процес приготування:
На невеликі брусочки наріжте картоплю. У миску налийте воду і в неї покладіть лід.
Висипати нарізану картоплю у воду з льодом на 10 хвилин.
Після видалення зайвого крохмалю з картоплі, дістаньте її і викладіть на рушник.
Додайте крохмаль до сухої картоплі і перемішайте.
Картоплю обсмажте в розігрітій олії невеликими партіями до золотистого кольору.
Картоплю дістаньте і для стікання зайвого жиру викладіть на паперові рушники. Після перекладіть на тарілку і подайте до столу.