Картопля і кабачки! Класна смакота, яку ви не готували!
Класна смакота з найпростіших продуктів. Кабачки і картопля, два головних інгредієнта з яких ми приготуємо смачні пиріжки на сковороді без дріжджів. Цей рецепт дуже швидкий і простий, вам він обов’язково сподобається.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Складові:
Тісто:
- варена картопля – 350 гр
- борошно – 200 гр
- розпушувач – 1 ч.л.
- оливкова олія – 1 ст.л
- сіль – 0.5 ч.л
Начинка:
- кабачки – 1 середній (380гр)
- цибуля – 1 шт
- часник – 1 зуб.
- оливкова олія -2 ст.л
- сметана – 50 гр
- сіль – 0.5 ч.л + дрібка
- чорний перець – 0.5 ч.л
У глибоку миску на грубій терці натираємо кабачок, злегка посолити і залишити на 5 хвилин. Добре віджати кабачки і прибираємо в сторону. На розігріту сковорідку виливаємо оливкову олію, висипаємо подрібнену цибулю, обсмажити до золотистого кольору. Додаємо віджатий кабачок і обсмажити протягом 5 хвилин.
Всипаємо сіль, перець, часник, додаємо сметану, перемішати і начинка готова.
Приготуємо тісто, в відварну картоплю всипаємо сіль, вливаємо оливкову олію і перетворити в пюре. Частинами всипаємо борошно і замішуємо м’яке тісто.
Стіл присипаємо борошном, з тіста робимо джгут і ділимо тісто на шматочки.
Беремо шматочок тіста і розтягуємо руками невеликий коржик, в центр викладаємо трохи начинки, з’єднуємо краї і притискаємо пиріжок. Відправляємо пиріжки на розігріту сковорідку з олією і смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
Перекладаємо пиріжки на тарілку і подаємо до чаю.