Картопля і піца, нарешті разом!
Неймовірно смачно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Тобі знадобиться:
- 1 картопля
- 2 столові ложки пармезану
- 1/3 склянки томатного соусу
- 1 чайна ложка орегано
- 2 шт середніх шампіньйонів
- 170 г моцарели
- 1 яйце
- 4 скибочки копчена шинка / прошутто
Приготування:
Вимийте картоплю і наріжте тонкими скибочками.
Нагрійте трохи оливкової олії в сковороді і покладіть скибочки картоплі в формі віяла.
Посипати пармезаном на картоплю і накрити сковорідку.
Нехай готується на повільному вогні протягом 5 хвилин.
Тепер влийте томатний соус рівномірно на картоплю, і додайте орегано.
Покладіть гриби і сир моцарелла по колу, залишаючи отвір по середині.
І, нарешті, виливаємо яйце в центр картопляної піци.
Накрийте сковорідку кришкою і нехай готується протягом 6 хвилин, після чого можна обережно перенести на тарілку.
Помістіть шинку на піцу і посипте свіжим меленим перцем.
Вуаля! Готово!