Картопля по новому. Дуже смачно

Мабуть картуплю їядь в кожному домі, тому пропонуємо Вам спробувати новий рецепт картоплі по сибірські.

Інгредієнти:

  • картопля
  • будь-яке м’ясо
  • цибуля ріпчаста
  • соняшникова олія
  • чорний перець
  • сіль
  • вода

Приготування:

В даному рецепті використовується казан на відкритому вогні. Але приготувати таку картоплю можна і вдома в глибокій сковороді.

Очистіть картоплю. Краще вибрати коренеплоди приблизно одного розміру, бо готуватися вони будуть цілими.

Цибулю очистить і наріжте півкільцями, злегка пам’ятайте руками.

Наріжте м’ясо великими кубиками.

Розігрійте сковороду на великому вогні. Додайте соняшникову олію. Обсмажте м’ясо з кожного боку до золотистої скоринки.

Викладіть картоплю до м’яса. Обсмажте її на максимальному вогні до золотистого кольору.

Після того як картопля підсмажиться, додайте сіль, перець і цибулю. По краях залийте водою (приблизно 250-300 мл). Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності. В середньому 25-30 хвилин.

Сервіруйте в велике блюдо, посипте зеленню і подавайте до столу.

Докладний рецепт у відео нижче.

Не вдається скопіювати.