Картопля смачніше м’яса. Настільки смачно, що на столі нічого не залишається

Смачна і оригінальна вечеря, святкова страва з капусти і картоплі, посипана сиром. Моїм всім сподобалася, тепер часто готую і вам рекомендую.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 1 кг;
  • капуста пекінська, 350 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сир, 75 г;
  • яйце, 1 шт;
  • томатна паста, 50 г;
  • вода, 200 мл;
  • сіль, перець, спеції, зелень, часник.

Процес приготування

Чистимо картоплю і ріжемо великими шматками. Відварюємо в підсоленій воді.

Цибулю ріжемо великими шматками і обсмажити на олії. Цибулю трохи присолюємо.

Пекінську капусту ріжемо невеликими шматочками і додаємо в цибулю, перемішуємо.

Томатну пасту розводимо водою, змішуємо з орегано і іншими спеціями, виливаємо в капусту, перемішуємо.

Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 10 хвилин.

Картоплю перетворюємо в пюре. Зелень дрібно січемо і змішуємо з картоплею.

Капусту охолоджуємо.

Сир тремо на грубій терці і змішуємо з капустою, трохи додаємо в картоплю.

У пюре ще додаємо яйце і перемішуємо.

Формуємо з пюре човники і в середину викладаємо капусту.

Картопля смачніше м'яса. Настільки смачно, що на столі нічого не залишається

Деко застеляємо пергаментом. Викладаємо картопляні човники.

Запікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин до рум’яності.

Картопля смачніше м'яса. Настільки смачно, що на столі нічого не залишається

Подаю такі човники з різними соусами, можна зі сметанним або вершковим з часником і зеленню.

Не вдається скопіювати.