Картопляна піца на сковороді за 10 хвилин: покроковий рецепт

Така піца вам точно сподобається своїм смаком і простотою процесу готування. Відмінне страва на швидку руку.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля – 4 шт;
  • яйце – 1 шт;
  • ковбаса варена – 100-150 г;
  • сіль і перець за смаком;
  • борошно – 2 ст.л;
  • копчена ковбаса – 100-150 г;
  • помідор – 1-2 шт;
  • сир твердий – 100 г.

приготування:

Ковбасу ріжемо соломкою, помідор – тонкими часточками або також соломкою.

Сир твердий і сиру картоплю тремо на середній тертці. Додаємо яйце, солимо і перчимо до смаку, всипаємо борошно і масу вимішуємо до однорідного стану. У масу ви можете додати приправи для картоплі або для піци – тоді у вашої страви буде більш яскравий аромат. Можна також посипати все і провансальськими або італійськими травами.

Сковороду з рослинною олією розігріваємо і викладаємо картопляну масу, розрівнюємо шар.

Обсмажуємо шар на невеликому вогні буквально 5 хвилин – поки картопля не стане рум’яною. Перевертаємо і змащуємо майонезом, потім кладемо помідорні часточки, ковбасне асорті і посипаємо піцу сиром. Смажимо хвилин 5 – 10 і знімаємо з вогню.

Перекладаємо піцу на тарілку і подаємо, посипавши свіжою зеленню – кропом і базиліком.