Картопляна піца на сковороді

Піца на картопляній основі має свій особливий смак. Така піца вам точно сподобається своїм смаком.

Нам потрібно:

  • картопля – 2 шт.
  • сіль
  • борошно – 2 ст.
  • мелений перець
  • яйце – 1 шт.
  • ковбаски (мисливські)
  • солоний огірок – 1 шт.
  • синя цибуля – 0,5 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • кулька моцарели – 1 шт.
  • томатний соус
  • італійські трави
  • твердий сир – 50 гр.

Покроковий рецепт приготування

Насамперед миємо і чистимо картоплю. Потім картоплю натираємо на крупній тертці. Солимо, додаємо борошно, мелений чорний перець та яйце. Добре перемішуємо і залишаємо убік.

Займемося начинкою. Ковбаски (або сосиски) нарізаємо кружальцями. Солоний огірочок нарізаємо також кружальцями. Половинку синьої цибулі нарізаємо півкільцями. Помідор нарізаємо часточками. Кульку моцарели нарізаємо на смужки. На розігріту сковороду з маслом висипаємо тісто з картоплі та підсмажуємо з одного боку до золотистої скориночки. Перевертаємо та збираємо піцу.

Картопляну основу змащуємо томатним соусом, посипаємо зверху італійськими травами та трохи сиром. Зверху викладаємо начинку: ковбаски, цибулю, огірки, помідори, моцареллу, твердий сир. Накриваємо кришкою і готуємо, поки сир не розправиться. Готову піцу посипаємо зеленню.