Картопляні биточки з зеленою цибулею і сиром – супер рецепт!
Готую для сина і дочки. Безпрограшний варіант.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Складові:
- картопля – 1 кг
- яйця – 2 шт
- сир – 30 г
- борошно – 0,5 склянки
- зелена цибуля – невеликий пучок
- сіль за смаком
- олія – для смаження
приготування:
Очищену картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності, зливаємо воду і злегка охолоджуємо, розминаємо в однорідне пюре і повністю охолоджуємо.
Натираємо сир на дрібній тертці, нарізаємо дрібно зелену цибулю.
У пюре додаємо яйця і борошно, перемішуємо до однорідної маси.
Потім додаємо в пюре нарізану цибулю і тертий сир, перемішуємо.
Формуємо вологими руками невеликі биточки, обвалюємо у борошні або в панірувальних сухарях, обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору без кришки.
Подаємо з овочами і соусами.
Смачного!