Коли хочеться пиріжків з цибулею і яйцем, я просто роблю ці оладки

Цю страву в моїй родині люблять всі – виходять такі ж точно пиріжки з цибулею і яйцем, а часу на приготування, витрачаєш набагато менше.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір і сметана по 125 мл;
  • яйце, 1 шт;
  • яйця варені, 2 шт;
  • цибуля зелена, добрий пучок;
  • сіль і перець за смаком;
  • розпушувач, 1.5 ч.л;
  • борошно, близько 1.5 склянки.

Процес приготування

Відварюємо яйця, охолоджуємо і ріжемо дрібними кубиками.

Зелену цибулю ріжемо і змішуємо з яйцями.

Порада: можна ще додати будь-яку зелень.

Для тіста з’єднуємо кефір і сметану (кімнатної температури).

Додаємо сіль, перець, яйце, розпушувач, борошно, перемішуємо і залишаємо масу на 5 хвилин.

Додаємо в тісто начинку і добре все перемішуємо.

Розігріваємо невелику кількість олії, викладаємо столовою ложкою тісто і обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки.

Викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки олії і складаємо на тарілку.

Подаю на обід, вечерю, просто як перекус. Виходять пиріжки дуже смачними і пишними. Якщо немає розпушувача, підійде і сода.

Не вдається скопіювати.