Коли хочеться пиріжків з цибулею і яйцем, я просто роблю ці оладки
Цю страву в моїй родині люблять всі – виходять такі ж точно пиріжки з цибулею і яйцем, а часу на приготування, витрачаєш набагато менше.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кефір і сметана по 125 мл;
- яйце, 1 шт;
- яйця варені, 2 шт;
- цибуля зелена, добрий пучок;
- сіль і перець за смаком;
- розпушувач, 1.5 ч.л;
- борошно, близько 1.5 склянки.
Процес приготування
Відварюємо яйця, охолоджуємо і ріжемо дрібними кубиками.
Зелену цибулю ріжемо і змішуємо з яйцями.
Порада: можна ще додати будь-яку зелень.
Для тіста з’єднуємо кефір і сметану (кімнатної температури).
Додаємо сіль, перець, яйце, розпушувач, борошно, перемішуємо і залишаємо масу на 5 хвилин.
Додаємо в тісто начинку і добре все перемішуємо.
Розігріваємо невелику кількість олії, викладаємо столовою ложкою тісто і обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки.
Викладаємо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки олії і складаємо на тарілку.
Подаю на обід, вечерю, просто як перекус. Виходять пиріжки дуже смачними і пишними. Якщо немає розпушувача, підійде і сода.