Коли мало м’яса: просто змішую фарш з кефіром (ділюся рецептом бюджетної вечері)

Цю страву я готую на основі курячого або індичого фаршу. Виходить дуже ситно, смачно і, головне, бюджетно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Як готувати:

У миску виливаємо 300 грамів кефіру.

Курячу або індичу грудку перемелюємо в фарш і додаємо до кефіру.

Розбиваємо яйце в миску.

3-4 зубчики часнику натираємо на тертці мул видавлюємо за допомогою часникодавки.

До фаршу додаємо часник, солимо і перчимо, висипаємо пакетик розпушувача.

Всі інгредієнти добре перемішуємо.

Додаємо 120 грамів просіяного борошна і знову перемішуємо, щоб не було грудочок.

У розігріту сковороду вливаємо 80-100 мл олії. За допомогою столової ложки викладаємо тісто з фаршем, формуючи оладки.

Накриваємо кришкою і обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин до золотої скоринки.

Перевертаємо оладки на іншу сторону і готуємо під кришкою ще 5 хвилин.

Викладаємо пишні і ніжні оладки на тарілку і подаємо зі сметаною до столу.