Коли у мене є сир завжди готую такі Рогалики: без дріжджів і соди (ділюся рецептом)
Доброго дня! Спробуйте приготувати ось такі приголомшливі ніжні сирні рогалики. Тісто ми приготуємо дуже м’яке. Рогалики виходять ароматні і смачні!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Продукти для тіста:
- 180 г – борошна
- 200 г – домашнього сиру
- 120 г – вершкового масла
- 1 чайна ложка розпушувача
- 70 г – цукру
- дрібка солі
- 8 г – ванільного цукру
Покроковий процес приготування:
1. У просіяне борошно додаємо сіль, розпушувач, цукор і ванільний цукор і гарненько розмішаємо.
2. Заморожене вершкове масло натираємо на борошно на тертці, потім його перемішати.
3. Тепер додамо сир і розтираємо його з борошном. Коли маса стане густою, місимо руками.
4. Потім вимішуємо тісто на робочому столі. Воно вийде м’яким і не липким. Прибираємо його в пакет і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
5. Дістаємо тісто з холодильника, присипаємо стіл борошном і розкачуємо в тонке коло товщиною приблизно 3-4 мм. Фігурним ножем розрізаємо його ось на такі трикутники, виходить 24 частини. Для зручності можна взяти лінійку.
6. Кожен шматочок тіста скачуємо в рулет від широкої частини до вузької.
7. Викладаємо рогалики на деко.
8. І відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 25 хвилин.
9. Дамо їм трошки охолонути, а потім за бажанням посипаємо цукровою пудрою.