Консервована диня на зиму. Смак як у ананасів
Консервована диня виходить шалено смачною і ніжною. Заготовте її на зиму і насолоджуйтеся неймовірним смаком дині весь рік.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Велика диня – 1 штука
- Лимонна кислота – 1 чайна ложка
- Цукор – 500 грам
Покроковий процес приготування:
Помийте, очистіть від насіння і шкірки диню. Наріжте шматочками приблизно по 4 сантиметри.
Візьміть 5-6 баночок по 0,5 літра і заповніть шматочками дині.
Для сиропу висипте в літрову банку цукор і лимонну кислоту.
Налийте повну банку води, розмішуйте до повного розчинення цукру.
Вилийте в каструлю сироп, доведіть до кипіння. Розлийте по банках і стерилізуйте 10 хвилин з моменту закипання води.
Герметично закатайте банки. Переверніть верх дном і укутайте в теплу ковдру. Залиште на добу до повного охолодження, після перенесіть в підвал або поставте в холодильник.