Копчена скумбрія за 3 хвилини! Рецепт, який повинен бути у кожної господині

Копчена рибка з картоплею – традиційна страва, яку наші люди дуже поважають. На жаль, більшість магазинної продукції напхана барвниками, шкідливими добавками і консервантами. Від натурального копченого смаку нічого не залишилося.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Ми пропонуємо вам зробити таку рибку самостійно в домашніх умовах. При цьому вам не знадобиться коптильня. Звичайно ж, це варіація на тему копченої скумбрії, але дуже смачна і корисна!

Для приготування вам знадобиться:

  • Скумбрія (середня) – 1 шт
  • Цибулиння (скільки є, на око)
  • Сіль (ложки без верху) – 5 ст.л.
  • Вода – 1 л

приготування:

Для початку потрібно замочити лушпиння цибулі в воді на півгодини.

Ставимо на плиту і солимо. На літр води беремо 5 ст.л солі.

Доводимо до кипіння і кладемо тушку скумбрії, варимо її рівно 3 хвилини.

Відкидаємо рибу на друшляк і нехай остигає.

Усе!

Врахуйте, що за 3 хвилини проварюється невелика риба. Якщо тушка по більше, то можна зробити кілька надрізів, щоб краще приготувалася.