Корейська закуска кімчі з огірків. Настільки смачно, що пальчики оближеш
Корейська закуска кімчі з огірків виходить неймовірно смачною і ароматною.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Огірки -1 кілограм
- Вода – чверть склянки
- Сіль – 2 ст. ложки
- Часник – 4 зубчики
- Морква
- Зелена цибуля
- Червоний гострий перець
- Соєвий соус – 3 ст. ложки
- Цибулина
- Цукор – 1 ст. ложка
- Насіння кунжуту 1 ст. л.
Покроковий процес приготування:
Вимийте огірки, розрізати вздовж на чотири частини не доходячи до кінця 2-3 см. Посоліть зовні і зсередини і залиште на 10 хвилин.
Натріть моркву довгими тонкими смужками на тертці для салату по-корейськи, цибулину наріжте півкільцями, часник і зелену цибулю подрібніть.
Соєвий соус з’єднайте з цукром і подрібненим гострим перцем, потім додайте трохи води і кунжуту, перемішайте овочі з заправкою.
Злийте рідину з огірків і заповніть «кишеньки» начинкою.
Викладіть огірки в широку каструлю з бортиками і залиште маринуватися при кімнатній температурі на добу, після чого зберігайте в холодильнику до тижня.