Корейська закуска кімчі з огірків. Настільки смачно, що пальчики оближеш

Корейська закуска кімчі з огірків виходить неймовірно смачною і ароматною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Огірки -1 кілограм
  • Вода – чверть склянки
  • Сіль – 2 ст. ложки
  • Часник – 4 зубчики
  • Морква
  • Зелена цибуля
  • Червоний гострий перець
  • Соєвий соус – 3 ст. ложки
  • Цибулина
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Насіння кунжуту 1 ст. л.

Покроковий процес приготування:

Вимийте огірки, розрізати вздовж на чотири частини не доходячи до кінця 2-3 см. Посоліть зовні і зсередини і залиште на 10 хвилин.

Натріть моркву довгими тонкими смужками на тертці для салату по-корейськи, цибулину наріжте півкільцями, часник і зелену цибулю подрібніть.

Соєвий соус з’єднайте з цукром і подрібненим гострим перцем, потім додайте трохи води і кунжуту, перемішайте овочі з заправкою.

Злийте рідину з огірків і заповніть «кишеньки» начинкою.

Викладіть огірки в широку каструлю з бортиками і залиште маринуватися при кімнатній температурі на добу, після чого зберігайте в холодильнику до тижня.

Не вдається скопіювати.