Котлетки з курячої печінки. Соковиті, з хрусткою скоринкою

За цим рецептом печінка виходить дуже соковита. І мені таке приготування більше подобається. Такі котлетки, звичайно ж, краще їсти поки гарячі, але і в холодному вигляді вони теж смачні не менше.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • куряча печінка – 1 кг;
  • 1 велика цибулина;
  • крохмаль – 100 гр;
  • сіль, спеції – за смаком;
  • олія соняшникова – для смаження

Як приготувати котлети з печінки

Печінку, обмивши, обсушивши, прибравши протоки і жилки, нарізаю дрібними кубиками. Для того, щоб легше і рівніше нарізалася, можна її заморозити злегка.

Додаю до печінки дрібно нарізану цибулю, солю, перчу. Можна залишити хвилин на 15-30, але я не чекала.

Слідом вбиваю в фарш два яйця, вимішую і додаю крохмаль, щоб вийшло кшталт тіста. Крохмаль можна замінити борошном, але мені більше така текстура подобається, і хрумтить він більше, ніж борошно.

Нехай “тісто” постоїть трохи, а потім і обсмажувати можна.

Обсмажую на невеликій кількості олії. Якщо налити багато, олія стріляє, як і завжди, коли обсмажуємо печінку.

Котлетки з курячої печінки. Соковиті, з хрусткою скоринкою

Якщо печінку НЕ маринувати зі спеціями, часу на приготування вечері займе не більше 30 хвилин. А як смачно! Я таким чином “ховаю” субпродукти, тоді і дочка із задоволенням їсть. Я думаю, що печінка має бути в раціоні, а в “чистому” вигляді діти її не люблять. Ось така хитрість.

Не вдається скопіювати.