Котлети без грама м’яса! Цей рецепт оцінять навіть ті хто не любить капусту, їдять усі навіть діти

Цей рецепт оцінять навіть ті хто не любить капусту, їдять усі навіть діти, і хто взагалі не любить цей овоч. Виходять апетитні, з хрусткою золотистою скоринкою, ну просто смакота.

Інгредієнти:

  • Капуста – 700 грн.
  • Яйця – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Манна крупа – 4-5ст.
  • Сіль-1ч.л.
  • Вершкове масло – 30гр

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Капусту дрібно нашаткуємо, опускаємо в киплячу воду і варимо до напівготовності, з моменту закипання 5-7 хвилин.

Цим часом дрібно поріжемо цибулю та обсмажимо на сковороді з додаванням вершкового масла до золотистого кольору.

Капусту відкидаємо на друшляк і даємо трохи охолонути, потім віджимаємо зайву вологу.

Приготуємо овочевий фарш, до капусти відправляємо обсмажену цибулю, розбиваємо яйця, додаємо манку, сіль, зелень та спеції за смаком, добре перемішуємо, залишаємо трохи постояти, щоб манка набухла і всі інгредієнти змішалися між собою.

Формуємо котлети і смажимо на сковороді з двох сторін з додаванням олії на середньому вогні до золотистої рум’яної скоринки. Жаряться вони дуже швидко. Особливо смачними котлети виходять із свіжої капусти, нового врожаю.

Хто не хоче манку в рецепті, можна замінити картоплею, хто не хоче картоплю, додайте коріння селери. буде теж дуже смачно !!!!! Хто не хоче смажити, просто згасіть або запікайте в духовці.