Котлети більше не готую. Гідна заміна котлетам

Апетитні шматочки рулету в клярі стануть гідною заміною звичайних котлет. Соковиті і ніжні, з пікантною сирною начинкою, вони швидко стануть улюбленими. Ніколи ще фарш не виглядав настільки привабливо. Зручно і те, що подати рулет до столу можна порційно. Він може стати як окремим блюдом, так і бездоганним доповненням до гарніру.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Для страви підійде будь-який фарш. Додаємо в фарш сіль, перець, інші спеції за бажанням, вбиваємо яйце і добре перемішуємо.

Натираємо на тертці трохи твердого сиру.

Застеляємо на обробну дошку рукав для запікання так, щоб з боків залишилися припуски, а потім рівномірно розподіляємо фарш по дошці тонким шаром.

Додаємо ще один шар — сирний.

Акуратно скручуємо фарш в рулет, закріплюємо кінці зручним способом і відправляємо в морозилку на 3-4 години.

Після закінчення цього часу фарш легко нарізати порційно.

З яєць, борошна і молока робимо кляр, а потім умочуємо в нього шматочки рулету і відправляємо на розпечену сковороду з рослинною олією.

Обсмажуємо рулетики на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. Використання кришки дозволить їм додатково пропаритися.

До столу такі рулети можна подавати не зволікаючи. Соковиті, з пікантним присмаком сиру, вони швидко стануть улюбленими ласощами, а може і візитною карткою гостинних господарів.

Взявши за основу цей рецепт експериментувати можна нескінченно, адже різними можуть бути не тільки фарш або кляр, а й начинка.

Не вдається скопіювати.