Котлети більше не смажу. Готую таку смакоту з фаршу в духовці

Рецепт надзвичайно смачних котлет, які готуються прямо у духовці. Ця страва стане чудовою вечерею для вас та ваших рідних. Обов’язково спробуйте приготувати й відмовитися від цього рецепту ви вже не зможете!

Про це пише Мій Свті, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти:

  • Свинячий фарш — 500 г;
  • Молоко — 150 мл;
  • Батон — 3 шматочки;
  • Цибуля — 1 шт.;
  • Сіль, перець, спеції.

Для начинки:

  • Цибуля — 1 шт.;
  • Кетчуп — 3 ст. л.;
  • Сир — 120 г;
  • Мариновані огірки — 1 шт.

Приготування:

  1. Перш за все потрібно приготувати мариновану цибулю. Для маринаду змішуємо:  1 ч. л. оцту, трохи солі, цукру та води. Цибулю нарізаємо та заливаємо маринадом. 
  2. Батон замочуємо у молоці, аби він став м’яким. 
  3. Віджимаємо його та відправляємо у блендер разом з цибулею, сіллю, перцем та спеціями. Подрібнюємо. 
  4. Додаємо отриману суміш до фаршу та ретельно розмішуємо. 
  5. Сир та огірок нарізаємо тонкими шматочками. 
  6. Деко необхідно застелити пергаментом. 
  7. Повертаємося до фаршу та формуємо котлети. Вони мають мати форму шайби. З цієї кількості інгредієнтів зазвичай виходить 9 котлет.
  8. М’ясо змащуємо кетчупом, викладаємо мариновану цибулю, огірок та сир.
  9. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Як ви зазвичай готуєте котлети?