Котлети в папері, мало хто так готує, а дарма… Розкриваємо секрет смачних, соковитих котлет у духовці. А головне біля плити стояти не потрібно
Котлети у такий спосіб виходять соковитими, корисними і біля плити стояти не потрібно. Хочемо відзначити, що рецепт котлет тут не до того, тут важливу роль відіграє технологія приготування, тому ви можете взяти свій варіант котлет, ми сьогодні пропонуюємо з панірувальними сухарями.
Інгердієнти:
- фарш – 1кг
- панірувальні сухарі – 100г
- вода -200мл
- цибуля -2шт (150г)
- сіль -1ч.л. (Неповна)
- чорний перець – за смаком
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Приготуємо фарш для котлет. Перекрутимо м’ясо 1кг, у мене змішаний 1 до 1, яловичина та свинина, по 500гр. Відразу разом із фаршем пропускаємо 2 цибулини, вагою 150гр, додаємо сіль 1ч.л, чорний мелений перець.
Панірувальні сухарі 100гр заливаємо водою 200 мл, дамо набухнути, потім додаємо у фарш, добре перемішуємо.
Якщо фарш виходить сухуватим, додайте трохи води. Формуємо котлети.
Беремо відповідний лист, застелить папером для випічки, залишаючи краї, таким чином, щоб можна було накрити верх другим листом паперу і закріпити. Кладемо котлети та закриваємо другим аркушем паперу для випічки, закріплюючи краї та притискаємо до котлет. У мене папір силіконізований, якщо використовуватимете звичайний папір для випічки, тоді необхідно змастити олією.
Ставимо в духовку і готуємо за 180 градусів 40 хвилин.
Завдяки такому способу приготування котлети виходять соковиті і ніжні, а зверху рум’яні. Навіть наступного дня після розігріву вони зберігають соковитість.