Котлети з картоплі і кабачків: без борошна і яєць. З тонкою хрумкою скоринкою

Котлети виходять м’якими, смачними. В принципі, це зрази, але не багато хто готує їх з кабачками. Спробуйте, ця страва вам точно сподобається.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • варена картопля в мундирі, 650 г;
  • кабачки, 350 г;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави;
  • часник і соняшникова олія.

Процес приготування

Кабачки натираємо на грубій терці, викладаємо в каструлю, наливаємо воду, щоб вона покрила овочі і доводимо до кипіння.

Коли маса закипить, відразу зливаємо воду, кабачок відкидаємо на сито і даємо охолонути і стекти.

Відварну картоплю тремо на середній тертці і змішуємо з кабачковою масою.

Заправляємо масу сіллю і перцем, спеціями, додаємо нарізану зелень.

Формуємо котлети, обвалюємо у борошні й обсмажуємо на олії з двох сторін.

Котлети з картоплі і кабачків: без борошна і яєць. З тонкою хрумкою скоринкою

Подаю м’які й ароматні котлетки зі сметаною або змішую її з тертим часником і великою кількістю кропу. Такий соус відмінно доповнює картопля-кабачкові битки.

Не вдається скопіювати.