Котлети з новим інгредієнтом надають ресторанний смак

Напевно у кожного, хто більш-менш часто готує, знайдеться фірмовий рецепт котлет, який використовується найчастіше. А ось достатній запас часу і присутність творчого настрою самі собою підштовхують випробувати нові рецепти!

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • грудка куряча, 650 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 4 зубчики;
  • батон 100 г;
  • вершки жирні, 4 ст.л;
  • масло вершкове, 80 г;
  • молоко;
  • сухарі панірувальні, 100 г;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • яйце, 1 шт.

Процес приготування

М’ясо перетворюємо в фарш і також дрібно подрібнюємо цибулю і часник, змішуємо з фаршем.

Вершкове масло беремо заморожене.

Батон заливаємо молоком і залишаємо поки не розм’якне, потім віджимаємо і змішуємо м’якоть з фаршем, вливаємо вершки.

Додаємо у фарш батон, солимо і перчимо, всипаємо спеції для курячого м’яса.

Порада: добре відбивайте фарш, щоб він став повністю однорідним і насиченим.

Масло вершкове тремо на крупній тертці і змішуємо з фаршем. Саме воно і додасть котлетам соковитості.

Формуємо котлети і обвалюємо їх в сухарях панірувальних і обсмажуємо з двох сторін.

Котлетки виходять дуже соковитими і ароматними. Можна в фарш ще додати зелень, особливо доречний буде кріп.

Тушити додатково котлети не потрібно, вони і так виходять соковитими і ніжними.

Дуже смачний, швидкий і простий рецепт котлет. Приємного апетиту!