Крутий перекус, а рецепт підказав мамин зошит!
Приготуйте дуже апетитну страву з дуже незвичайним смаком.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Візьміть для приготування:
- курячого фаршу – 400 грам;
- цибулю – 1 штуку;
- часнику – 6 зубчиків;
- манки – 0,5 склянки;
- кефіру – 0,5 склянки;
- сіль, перець, зелень;
- сиру домашнього – 120 грам;
- майонезу – 1 ст. ложку.
Солимо фарш, додаємо перець і часник (використовуйте часниковий прес). Цибулину подрібніть, і відправте до м’яса.
Підійшла черга манки, її перемішуємо з фаршем ложкою, вийде напівсуха основа. Її розбавляємо кефіром. Добиваємося однорідності фаршу, перемішуючи ложкою. В кінці додайте подрібнену зелень.
Відставте тісто на 20 хвилин, щоб манка розбухла.
Начинка
До сиру додаємо сіль, перець і часник. Потім заправити все майонезом (можна замінити сметаною). Поріжте помідор на тоненькі колечка.
Збираємо страву для випічки
Візьміть силіконову порційну форму (підійде і форма для кексів), вистеліть дно фаршем.
М’ясну начинку викладіть трохи, щоб форма була наполовину заповнена.
У центрі ложкою зробіть поглиблення і додайте в середину ложку начинки.
Прикрийте кожну порцію скибочкою помідора. І знову шар фаршу.
Випікайте в духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!