Кухарка розповіла, як правильно робити рибні котлети. Тепер роблю тільки так

Часто стала готувати вдома котлети з філе риби. Виходять вони у мене дуже соковитими і смачними, тому розлітаються просто на ура. Цьому рецептом мене навчила моя знайома, яка все життя пропрацювала кухарем. І далі я поділюся їм з вами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Як приготувати найсмачніше рибна страва?

Насамперед давайте визначимося з інгредієнтами. Для приготування вам буде потрібно наступне:

  • філе минтая — 1,2 кг;
  • батон — 1 шт;
  • молоко — 250 мл;
  • цибуля — 2 головки;
  • 2 курячих яйця;
  • близько 130 грам вершкового масла;
  • панірувальні сухарі;
  • для смаження використовувала соняшникову олію;
  • сіль, перець — за смаком.

Процес приготування:

Батон потрібно нарізати скибочками і залити молоком, залишивши на деякий час. Лук очистити і дрібно нашинкувати, після чого пропустити через м’ясорубку разом з філе риби і батоном. У фарш додати яйця, сіль і перець, і все добре перемішати.

Вершкове масло нарізати невеликими кубиками. Це і є секретний інгредієнт, про який мені розповіла кухар. Беремо трохи фаршу, всередину загортаємо масло і надаємо котлети бажану форму. Обвалюють котлети в паніровці і обсмажуємо на розігрітій сковороді до золотистого кольору.

Ось, власне, все і готово, можна подавати до столу з різним гарніром. Цей рецепт подарував моїй родині смачна страва, адже раніше я ніколи не готувала рибні котлети.