Купую недорогу сметану. Торт без випічки з трьох інгредієнтів, плюс крем, тепер готуємо постійно до чаю

Такий торт можна швидко і просто зробити до будь-якого свята і з рецептом може впоратися навіть дитина і початківець кулінар. Прості коржі на сковороді і ароматний крем – ось і все, що потрібно зробити.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор, 200 г;
  • борошно, 380 г;
  • сметана, 200 г;
  • ванілін;
  • розпушувач, 1 ч.л.

Для приготування крему необхідно :

  • сметана, 600 г;
  • пудра цукрова, 5 ст.л;
  • загущувач для сметани, 2 пачки.

Процес приготування

Сметану змішуємо з цукром і ваніліном до смаку.

Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, всипаємо в масу і вимішуємо м’яке і не липке тісто.

Ділимо тісто на 8 шматочків і кожен розкочують за розміром вашої сковороди.

Розігріваємо сковороду і на сухій випікаємо до золотистого. Це займає по парі хвилин.

Сметану змішуємо з ваніліном і цукровою пудрою, збиваємо міксером і коли всі інгредієнти з’єднаються, всипаємо загущувач. Збивати до густої консистенції.

Формуємо торт, рясно змащуючи коржі кремом.

Верх і боки торта теж змащуємо, обсипаємо крихтою з печива і відправляємо в холодильник на кілька годин.

Готую я такий торт і з заварним кремом, а торт формую тоді, коли крем гарячий. Поки десерт готовий на столі і остигає, коржі добре просочуються і через кілька годин, його можна подавати до чаю.