Кураб’є за 15 хвилин! Улюблене домашнє пісочне печиво
Пісочне печиво Кураб’є золотисто-рум’яного кольору, зверху хрустке, розсипчасте, а всередині м’яке і ніжне. А готувати дуже просто і швидко!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Інгредієнти:
- Масло вершкове розм’якшене – 180 г.
- Цукрова пудра – 80 г.
- Ванільний цукор – 1 ч. л.
- Сіль – 1/3 ч. л.
- Білок – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 270 г.
- Джем або повидло
У миску викладаємо м’яке вершкове масло, додаємо цукрову пудру, ванільний цукор, сіль. Збиваємо в пишну світлу масу.
Додаємо білок і збиваємо до однорідної маси.
Просіваємо частинами борошно і перемішуємо лопаткою.
Тісто має бути м’яке і трохи мажуче.
Перекладаємо тісто в кондитерський мішок з зубчатою насадкою закрита зірка. Деко застеляємо пергаментом і відкидають печиво на відстані один від одного. У центрі печива робимо невелике заглиблення і заповнюємо джемом.
Випікати печиво в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин.
Печиво злегка зарум’янилося, дістаємо з духовки. Смачного!