Кураб’є за 15 хвилин! Улюблене домашнє пісочне печиво

Пісочне печиво Кураб’є золотисто-рум’яного кольору, зверху хрустке, розсипчасте, а всередині м’яке і ніжне. А готувати дуже просто і швидко!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти:

  • Масло вершкове розм’якшене – 180 г.
  • Цукрова пудра – 80 г.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Сіль – 1/3 ч. л.
  • Білок – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 270 г.
  • Джем або повидло

У миску викладаємо м’яке вершкове масло, додаємо цукрову пудру, ванільний цукор, сіль. Збиваємо в пишну світлу масу.

Додаємо білок і збиваємо до однорідної маси.

Просіваємо частинами борошно і перемішуємо лопаткою.

Тісто має бути м’яке і трохи мажуче.

Кураб'є за 15 хвилин! Улюблене домашнє пісочне печиво

Перекладаємо тісто в кондитерський мішок з зубчатою насадкою закрита зірка. Деко застеляємо пергаментом і відкидають печиво на відстані один від одного. У центрі печива робимо невелике заглиблення і заповнюємо джемом.

Випікати печиво в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин.

Печиво злегка зарум’янилося, дістаємо з духовки. Смачного!