Курка в лаваші. І тісто, і курка, і начинка незрівнянні
Цікавий рецепт приготування курки з смачною і соковитою начинкою. М’ясо виходить дуже ніжним і пряним. Спробуйте цей рецепт і ви приємно здивуєте своїх близьких!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Інгредієнти:
- лаваш (2-3 листа);
- курка (беру цілу);
- часник;
- рослинна олія;
- спеції за смаком.
Для начинки нам знадобиться:
- сир;
- часточка лимона;
- помідори.
Зверху курку обмазуємо спеціями. Сир і помідори подрібнюємо і щільно укладаємо в курку.
Починаємо укладати. Листи лаваша кладемо внахлест, зверху змащуємо олією. Курку кладемо на край лавашу і починаємо щільно згортати, заправляючи краї всередину.
Застеляємо деко фольгою. Викладаємо на нього наш згорток і зверху змащуємо лаваш олією. Закриваємо нещільно зверху курку фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Пекти згорток потрібно від 1 години. Час приготування залежить від розміру курки.
Щоб згорток підрум’янився за 15-20 хв. до готовності зніміть з нього верхню фольгу.
За бажанням посипте готову страву свіжою зеленню, особливо добре воно поєднується з кінзою.
Смачного!