Курка в снігу. Рецепт соковитої і ніжної курочки
Це досить оригінальна і смачна страва з курячого м’яса. Процес готування не важкий, набір продуктів найпростіший і дешевий. Страву можна готувати як на кожен день, так і зробити святковий варіант.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- курячі стегна, 8 шт;
- яйця, 4 шт;
- сметана, 150 г;
- гірчиця, 1 ст.л;
- сік лимона, 1 ч.л;
- сіль, перець, спеції.
Процес приготування
Забираємо кісточки з м’яса, промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
М’ясо солимо і перчимо з усіх боків.
Розігріваємо олію і обсмажуємо до рум’яності з усіх боків близько 30 хвилин.
Викладаємо м’ясо в форму для запікання.
Відокремлюємо білки від жовтків.
Жовтки змішуємо з гірчицею і сметаною, соком лимона, сіллю і перцем. Перемішуємо до однорідності.
Заливаємо цим соусом куряче м’ясо.
Білок солимо і збиваємо міксером до стійкої маси.
Білок викладаємо на куряче м’ясо і розрівнюємо.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо до рум’яного білка – близько 20 хвилин. Але час готування залежить від вашої духовки.
Страва відмінно підходить до різних гарнірів, подаємо з соусами і салатами.