Курочка по-єврейськи

Така курочка приємно здивує своїм смаком кожного. Виходить дуже смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

До чого тут сода? — запитаєте ви, а все просто сода розплавить цибулю у пюре і цим пюре просочиться вся курка, воня буде прямо в цибульному соусі — це і є фішка блюда, яка робить його нереально смачним.

Інгредієнти:

  • Курка — 1 кг
  • Цибуля — 400 гр
  • Сода — 0,5 ч.л
  • Рослинна олія — 50 мл
  • Сіль, перець — за смаком.

Приготування:

Помийте та підготуйте курку — у цьому рецепті готуються курячі стегенця та ніжки.

Наріжте цибулю чверть кільцями.

Тепер розігрійте сковорідку з олією і відправте смажитися цибулю. Як цибуля стане м’якою — додавайте до неї соду і постійно помішуйте — піде реакція і цибуля почне жовтіти. Через пів хвилини цибуля почне виділяти сік — це саме час для додавання курки. Намагайтеся викласти курку шкіркою донизу. Посоліть і поперчіть за смаком.

Закрийте сковорідку кришкою та тушкуйте курку на середньому вогні 20 хвилин, потім переверніть шматки на іншу сторону. Також посоліть та поперчіть та тушкуйте ще 20 хвилин під кришкою на середньому вогні.

Ось і все! Курка готова!